Híreink

Mostantól egységes díjakon „roamingolhatunk”

2007. augusztus 29.

Szeptember végétől már nem okoz gondot a külföldre utazók egyik leggyakoribb kérdésére, a „Vajon mennyibe került nekem ez a hívás?” –ra való válasz megtalálása, az egységes roaming-díjak bevezetésének köszönhetően.

Bővebben

Új szolgáltatások a K&V szervizüzemében

2007. augusztus 29.

Flottánk folytonos biztonságát, karbantartását szolgáló szervizüzemünk eddig is széleskörű szolgáltatásrendszerrel várta a személy- és tehergépjárműveket, augusztustól pedig tovább bővítettük tevékenységeinket.

Bővebben

A GPS-ről a K&V-nél és általában

2007. július 25.

Júliusban befejeztük a K&V teljes flottájába a GPS beszerelését. A műholdas követés egyre több fuvarfeladat követelménye, mivel a megbízó így minden percben tájékoztatást kaphat arról, hogy hol tart az akár többmilliós értékű rakománya. A GPS ezen a közismert funkción kívül azonban még számos adatot, információt közöl a járműről, mellyel nagymértékben hozzájárul a jármű és rakománya biztonságának növeléséhez, a különféle költségek csökkentéséhez, a versenyképesség növeléséhez.

Bővebben

Átadták az új Duna-hidat

2007. július 25.

Elkészült Magyarország legdrágább, legszélesebb, leghosszabb hídja. Az 54 milliárd forintos költséggel épült világcsúcs méretű új Duna-hidat hivatalosan hétfőn adták át.

Bővebben

Lesz-e Magyarországból regionális logisztikai központ?

2007. július 25.

Magyarország a kelet-közép-európai régió logisztikai központja lehetne, állítják egyesek. Mások szerint ez a hajó már elúszott, szintén mások szerint az utolsó pillanatban vagyunk, hogy a szomszédos országok el ne vegyék előlünk ezt az egész gazdaság fejlődése szempontjából kihagyhatatlan lehetőséget.

Bővebben

K&V Rallye

2007. július 25.

A K&V járművek melletti elhivatottságát és profizmusát mutatja, hogy motocross csapata mellett - melyről korábbi cikkünkben már említést írtunk – ’98 óta működik rali csapata is.

Bővebben

Változik a kötelező biztosítás

2007. július 25.

Változik a biztosítási törvény. Ezentúl a biztosítóknak egymással kell megosztaniuk adataikat, ha az autós biztosítót vált.

Bővebben

Egyre többen vezetnek ittasan

2007. július 25.

Tartósan növekszik az ittas vezetők aránya Európában, legalábbis ezt mutatták a nyár eleji nemzetközi rendőrségi ellenőrzés júliusban nyilvánosságra került adatai.

Bővebben

Új korlátozások a szlovéniai kamionforgalomban

2007. július 20.

A muravidéki lakosság tiltakozását fejezte ki a vidéken napi mintegy 5000 kamion áthaladása miatt, minek hatására a hatóságok ígéretet tettek a kamionforgalom korlátozására.

Bővebben

Újabb sztráda-szakaszt adtak át Horvátországban

2007. június 29.

A Zágráb-Split- Dubrovnik autópálya újabb, 37 kilométeres szakaszát adta át szerdán Ivo Sanader horvát miniszterelnök a dél-adriai kikötőváros, Split után, Dugopoljénál.

Bővebben

Nyári közlekedési korlátozások

2007. június 13.

Június 15-től életbe lép a tehergépjárművek számára a nyári tilalmi rend, mely szerint szinte a teljes hétvégén át tilos a magyarországi közutakon közlekedniük.

Bővebben

Az állam milliárdokat kénytelen visszafizetni az autósoknak

2007. június 13.

Még augusztus 13-ig beadhatják kérelmüket a regisztrációs adó visszaigénylésére azok, akik 2004. május 1. és 2005. december 31. között vásároltak használt autót. Eddig 12 ezer jármű után, kamatokkal együtt 2,9 milliárd forint regisztrációs adót térített vissza a vám- és pénzügyőrség.

Bővebben
50 51 52 53 54 55 56