Híreink

A K&V a Gyöngyös Gazdasági Fejlődéséért Díjban részesült

2013. december 16.

Első alkalommal adták át december 6-án a a Gyöngyös Gazdasági Fejlődéséért Díjat és a Mecénások Díja elismeréseket.

Bővebben

A nürnbergi karácsonyi vásár

2013. december 16.

Egész Európában talán a legnagyobb és legfényesebb karácsonyi vásárt Nürnbergben, Frankföld fővárosában rendezik. Ilyenkor az egész óváros fényárban úszik, a macskaköves utcákat pedig árusok tömkelege árasztja el, akik hagyományosan piros-fehér csíkos faházakban kínálják portékáikat.

Bővebben

A K&V újra a megye legjobb ötven cége között

2013. december 15.

A Heves megye legnagyobb cégeit bemutató kiadvány idén is a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-Magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága, a Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK), s a Heves Megyei Hírlap együttműködésében jelent meg.

Bővebben

E-útdíj - Utólagos fizetési lehetőséget vezetnek be

2013. december 15.

A használatot követő útdíj-fizetési lehetőséget vezet be a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. a stabil üzleti vállalkozások részére - tájékoztatta a NÚSZ kommunikációs vezetője az MTI-t. Az erre vonatkozó kérelmeket 2014. január 6-tól fogadja be a társaság, így az utólagos fizetést február elejétől vezetik be a megbízhatónak ítélt ügyfelek részére - közölte Róna Márta.

Bővebben

Ausztriában és Szlovákiában is emelkednek az útdíjak január 1-től

2013. december 15.

A 3,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeg feletti tehergépjárművek tulajdonosai útdíj emelkedésre készülhetnek az új évtől mindkét szomszédos országban. Szlovákiában további változások is életbe lépnek az útdíjfizetési rendszer tekintetében.

Bővebben

Így alakul a kamionstop Magyarországon az ünnepek idején

2013. december 15.

Decemberben az ünnepek miatt még több korlátozásra számíthatnak a a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek.

Bővebben

A K&V rutinpályát épített Gyöngyösön

2013. november 11.

A megyei közlekedési hatósággal együttműködve cégünk új gépjárművezetési tanpályát alakított ki Gyöngyösön. Telephelyünkön mintegy 3000 négyzetméteren épült ki a rutinpálya, amely minden gépjárműkategóriában - motorkerékpártól autóbuszig - jól szolgálhatja a leendő sofőrök gyakorlati képzését.

Bővebben

További öt új vontatónk érkezett

2013. november 11.

2013. október 3-án cégünk újabb 5 db DAF EURO5 EEV-s vontatót vett át. A K&V folyamatosan cseréli le a régebbi típusú vontatóit. Az idén 15 db új vontatót sikerült üzembe helyezni, melyek megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak.

Bővebben

Ne induljunk külföldre téli felszerelés nélkül

2013. november 11.

Európa több országában már kötelező a járművek téli felszereltsége. Ezt illetően az osztrákok, a csehek és a románok a legszigorúbbak: ők mind a téli gumit, mind pedig a hólánc használatát már november 1-jétől előírják.

Bővebben

Szlovéniában részben drágulnak az útdíjak januártól

2013. november 11.

Drágul a személyautók éves autópályadíja januártól Szlovéniában, ahol a kisteherautókra új díjkategóriát is bevezetnek.

Bővebben

Megkezdte tesztüzemét a régió legmodernebb szűkfolyosós raktárcsarnoka

2013. november 11.

A K&V Kft telephelyén műszaki átadásra került a régió legmodernebb eszközeivel felszerelt raktárcsarnoka, és elindítottuk tesztüzemünket.

Bővebben

Nehéztehergépjármű-adó 2014 áprilisától az Egyesült Királyságban

2013. november 11.

Az Egyesült Királyságban adó bevezetését tervezik 2014. április 1-től a 12 tonnánál nagyobb megengedett össztömegű tehergépjárművekre. Hét fizetési kategória lesz a tervek szerint az össztömeg és a tengely-konfiguráció alapján. Egy 40 tonnás, 5 tengelyes nyerges szerelvény díja napi 10 font vagy évi 1.000 font lesz.

Bővebben
19 20 21 22 23 24 25 26 27