Megosztás:

Ecovadis silver besorolást kapott újra Cégünk

2023. december 21.

Nagy örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a K&V idén is megkapta az EcoVadis Silver minősítést

Az EcoVadis által kiadott értékelési jelentés szerint cégünk kiemelkedően teljesített a fenntarthatósági kritériumok terén, aminek eredményeképpen ezüstérmet kaptunk. Ez a teljesítmény a legjobb 25 százalékba helyez minket az EcoVadis által értékelt vállalatok között. Az EcoVadis értékelése során a vállalatokat az ESG (környezetvédelmi, szociális és irányítási) szempontok alapján vizsgálják, így ez a minősítés különösen fontos számunkra: nemcsak a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket mutatja, hanem azt is, hogy folyamatosan törekszünk a környezeti és társadalmi felelősségvállalásunk javítására.
Az EcoVadis a K&V nevében egy fát is fog ültetni a One Tree Planted partnerségükön keresztül, mintegy szimbolizálva a környezetvédelem iránti elkötelezettségünket. Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk ennek a fenntarthatósági kezdeményezésnek, és hálásak vagyunk az EcoVadisnak a lehetőségért.
Köszönjük minden munkatársunknak és partnerünknek, aki hozzájárult ehhez a sikeres eredményhez.

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • Energiahatékonyság cégünknél
 • Elektromos Volvo járművet teszteltünk
 •  

  Aktuális híreink

  IRU diplomát kaptak gépkocsivezetőink

  2024. június 3.

  Június 1-jén Budapesten a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete átadta az IRU diplomákat.

  Bővebben

  Sikeres HACCP felülvizsgálat

  2024. május 28.

  A K&V háza táján mindig történik valami. Múlt héten, május 22-én ismét sikeresen lezajlott a HACCP rendszerünk felülvizsgálata!

  Bővebben

  Átvettük a 80. Ford Transit Minibuszt

  2024. május 24.

  Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint tegnap a K&V gyöngyösi telephelyén átvettük a 80. Ford Transit Minibuszt, amivel így Magyarország legnagyobb Ford buszflottájának büszke tulajdonosai lettünk!

  Bővebben

  Megjelent az első negyedéves közúti fuvarozási árindex

  2024. május 17.

  Drágult a fuvarozás. Az első negyedéves infláció négyszeresével nőttek a közúti fuvarozás költségei, ami biztosan meg fog jelenni a fogyasztói árakban is – áll a DigiLog Consulting stratégiai tanácsadócég által közzétett, 2024. I. negyedéves közúti fuvarozási árindex (KFX 24Q1) iparági elemzésben. 

  Bővebben

  Sikeres audit a K&V-nél

  2024. május 16.

  Múlt héten sikerrel teljesítettük az ISO 9001:2015 Minőségirányítási és az ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszerek első felügyeleti auditját. Büszkén jelentjük, hogy Markazon, Gyöngyösön és Fóton is minden követelménynek megfelelünk!

  Bővebben

  Csak egy "kör"

  2024. május 8.

  A K&V Kft. csapata ismét körbe futotta a Balatont a 18. NN Ultrabalaton versenyen.

  Bővebben