Megosztás:

Elektromos Volvo járművet teszteltünk

2023. október 27.

Újabb, izgalmas fejezethez érkeztünk a K&V fenntarthatósági törekvéseiben: tegnap egy Volvo FL100% elektromos hajtású, 16 tonnás tehergépjárművet vettünk át egy hónapos tesztelésre a Volvo Hungária Kft-től.

Ez a csendesen suhanó, környezetbarát teherautó akár 300 km-t is képes megtenni egyetlen töltéssel, és már most belevetette magát a napi munkába. A Decathlon számára fogunk körfuvarokat teljesíteni vele Hatvan és Eger között, bizonyítva, hogy a zöld logisztika nem csupán egy járható, hanem egy hatékony út is. 

️ A K&V-nál mindig is fontos volt a fenntarthatóság és a zöld jövő iránti elkötelezettség. Ez a tesztlehetőség egy újabb lépés ezen az úton, és alig várjuk, hogy megosszuk veletek első benyomásainkat és tapasztalatainkat egy hónap múlva.

 Maradjatok velünk, és kövessétek, miképp alakítjuk át a logisztikát a fenntarthatóbb jövő érdekében!

#KVLogistics #Logisztika #ZöldJövő #ElektromosTeherautó #Fenntarthatóság #Innováció

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • IVECO E-WAY elektromos buszt teszteltünk
 •  

  Aktuális híreink

  IRU diplomát kaptak gépkocsivezetőink

  2024. június 3.

  Június 1-jén Budapesten a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete átadta az IRU diplomákat.

  Bővebben

  Sikeres HACCP felülvizsgálat

  2024. május 28.

  A K&V háza táján mindig történik valami. Múlt héten, május 22-én ismét sikeresen lezajlott a HACCP rendszerünk felülvizsgálata!

  Bővebben

  Átvettük a 80. Ford Transit Minibuszt

  2024. május 24.

  Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint tegnap a K&V gyöngyösi telephelyén átvettük a 80. Ford Transit Minibuszt, amivel így Magyarország legnagyobb Ford buszflottájának büszke tulajdonosai lettünk!

  Bővebben

  Megjelent az első negyedéves közúti fuvarozási árindex

  2024. május 17.

  Drágult a fuvarozás. Az első negyedéves infláció négyszeresével nőttek a közúti fuvarozás költségei, ami biztosan meg fog jelenni a fogyasztói árakban is – áll a DigiLog Consulting stratégiai tanácsadócég által közzétett, 2024. I. negyedéves közúti fuvarozási árindex (KFX 24Q1) iparági elemzésben. 

  Bővebben

  Sikeres audit a K&V-nél

  2024. május 16.

  Múlt héten sikerrel teljesítettük az ISO 9001:2015 Minőségirányítási és az ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszerek első felügyeleti auditját. Büszkén jelentjük, hogy Markazon, Gyöngyösön és Fóton is minden követelménynek megfelelünk!

  Bővebben

  Csak egy "kör"

  2024. május 8.

  A K&V Kft. csapata ismét körbe futotta a Balatont a 18. NN Ultrabalaton versenyen.

  Bővebben