Megosztás:

IVECO E-WAY elektromos buszt teszteltünk

2023. augusztus 9.

Az elmúlt pár napban nagyot fordult velünk a világ a tesztelésre kapott IVECO E-WAY elektromos autóbusz ugyanis fénysebességgel belopta magát a szívünkbe.

A FENNTARTHATÓSÁG ÚTJÁN 

Az IVECO E-WAY kipróbálásával végre nem csupán távoli ígéretként, hanem nagyon is valós alternatívaként tapasztalhattuk meg az elektromos busszal történő személyszállítást. Az autóbusz innovatív, 100% elektromos hajtásrendszerrel rendelkezik, másfelől pedig, a jármű töltésére a raktárépületünkre telepített napelemek ️segítségével megtermelt energiát használtunk.  

ELÉGEDETT UTASOK, VÁROSLAKÓK 

A tesztelés során mind szerződött partnereink, mind a megbízásukból szállított utasok rendkívül elégedettek voltak az EWAY magasfokú kényelmével. A busz hangtalan és kellemetlen kipufogógázoktól mentes suhanása mindenkit lenyűgözött, esztétikus külseje pedig a városban közlekedve mindenhol felkeltette a járókelők figyelmét. 

AZ UTASOK ÉLMÉNYE 

A buszra felszállókat három darab nagyméretű ajtó fogadja, és a teljesen síkpadlós kialakítás, valamint térdeplő funkció gondoskodik a könnyű beszállásról. Az utasok így a padka magasságában tudnak a járműre “felszállni”, és egyáltalán nem kell lépcsőzniük. A középső ajtóval szemben kényelmes méretű peron lett kialakítva a babakocsival  vagy kerekesszékkel  utazók részére. A tágas, világos utastér 26 ülő- és 49 állóhellyel rendelkezik, és nagy, színes kijelzőkkel segíti az utasok tájékozódását.  

A VEZETŐI ÉLMÉNY 

A K&V gépkocsivezetői számára az E-WAY szintén megnyerő volt. A zárt sofőrfülke állítható kormánykerékkel és műszerfallal gondoskodik a testreszabható kényelemről, ezen túl pedig olyan extrákkal kényeztet, mint a mini hűtőszekrény, a fűthető és hűthető ülés. A tökéletes vezetési élményhez a nagyméretű ajtók, a tolatókamera-monitorok és a tűző napfényben is jól látható műszeregység egyaránt hozzájárulnak. Az autóbusz kiválóan vezethető: kis fordulóköre, dinamikus gyorsulása, és hatékony fékberendezése mind ideálissá teszik a városi közlekedésre.

ÖSSZEGZÉS 

Az IVECO E-WAY tesztelése nem csak egy technológiai mérföldkő volt a K&V számára, hanem egy határozott lépés a fenntartható közlekedési megoldások felé. Elkötelezettségünk a környezetvédelem iránt, az elektromos, károsanyag-mentes hajtás és a saját magunk által termelt energia felhasználása mind azt sugallják, hogy immár nem csak beszélünk a zöldebb jövőről, hanem aktívan tenni is tudunk a megteremtéséért.

Vissza

 

Aktuális híreink

Arculatváltás a K és V Kft-nél

2024. április 24.

A tegnapi napon a 35 éves K&V Logistic Solutions megmutatta, hogyan néz ki közel 500 lóerő a márka megújult arculati színeibe és logójába öltöztetve. Egy izgalmas belső esemény keretében lepleztük le ugyanis új, tűzpiros színű DAF XG vontatóinkat, amelyek már az új arculati jegyeket viselik.

Bővebben

Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

2024. április 17.

Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

2024. április 10.

Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

Bővebben

ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

2024. április 3.

A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

Bővebben

MagyarBrands díjat vehettük át

2024. március 28.

Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - Önkéntesen a kutyákért

2024. március 26.

Az idénre vállalt 35 év - 35 jótett sorozatunk legújabb állomásaként kollégáink szombat délelőtt az Ebrendészet Gyöngyös munkáját segítették önkéntesként kutyafürdetéssel, szárítással és szállítással, valamint információátadással az örökbefogadható kutyusokra vonatkozóan a Mátra Művelődési Központ előtt megrendezett Húsvétváró programon.

Bővebben