Megosztás:

Szervizbővítés Cégünknél

2024. március 25.

A K&V szervizkapacitásának bővítése: új mérföldkő a járműjavításban

Az elmúlt hónapokban zajló telephelyi építkezésünk a befejezéséhez közelít: a gyöngyösi járműjavító műhelyünk jelentős bővítésen és korszerűsítésen ment keresztül, amely új dimenziókat nyit a K&V szervizelési kapacitásában. A közel 400 m²-es területnöveléssel a műhely immár 1850 m²-en üzemelhet: itt történik járműveink műszaki karbantartása és javítása, professzionális tisztítása és műszaki vizsgáztatása.

A bővítés magában foglalja 5 új beltéri vontatójavító állomás kiépítését, melynek következtében impozáns hosszúságú, 38 méteres szerelőaknákkal büszkélkedhetünk. Ez a fejlesztés azt jelenti, hogy aknánként akár négy vontató is elfér egymás mögött döntött fülkével, vagy két komplett járműszerelvény, esetleg két 55 fős autóbusz és egy további vontató.

A fejlesztés során nem csak a munkaterület bővült, hanem a dolgozói környezet is megújult. A szervizmenedzsment új, modern irodahelyiséget kapott, emellett egy kellemes étkezőhelyiséget is átadtunk a szervizben dolgozóknak. Az alkatrészraktár területét megdupláztuk, és tárhelyszintű raktározást vezettünk be. Az alkatrészraktár irodahelyisége is tágasabbá vált és új bútorzatot kapott.

A szerviz területének biztonságát egy átfogó, teljes szervizterületet belátó kamerarendszerrel erősítettük meg. Energiahatékony LED lámpatestekkel modernizáltuk a világítást, valamint a fűtési rendszert is korszerűsítettük, amellyel így minden eddiginél hatékonyabban, kevesebb energia felhasználásával tudjuk fűteni a megnövelt területet.

A kibővült szervizterületnek köszönhetően műszakonként egyszerre 16 szakemberünk tud dolgozni a műhelyben, biztosítva járműveink gyors és kimagasló színvonalú karbantartását.

A gyöngyösi telephelyünket érintő bővítés és korszerűsítés fontos pillanat a K&V történetében, továbbfejlesztett szervizünkkel ugyanis nem csupán a jelen igényeit elégíthetjük ki, hanem a jövő kihívásaira is felkészülünk, hogy megbízóinknak minden körülmények között fennakadásoktól mentes, kiváló minőségű fuvarozási szolgáltatást nyújthassunk.

Vissza

 

Aktuális híreink

K&V focicsapat

2024. július 23.

Büszkén jelentjük, hogy a K&V frissen alakult céges labdarúgó csapatával máris részt vettünk az első megmérettetésen! Szombaton a “Segítsünk Levinek - Jótékonysági Kispályás Labdarúgó Tornán” a Gyöngyösi Atlétikai Klub műfüves pályáin mérkőztünk meg 12 csapattal, és büszkén végeztünk a 8. helyen.

Bővebben

Új cégautót adtunk át

2024. július 15.

Múlt héten Simon János értékesítési menedzser kollégánk átvette új cégautóját, amely már a K&V új, szemet gyönyörködtető piros színét és megújult logóját viseli. Az autóátadásban Papp Norbert, a Renault Shick-R Kft. értékesítési vezetője segédkezett Az új autó nemcsak a K&V kiválóság iránt elkötelezettségét tükrözi, hanem összhangban áll a márkánk friss és dinamikus értékeivel is. Gratulálunk, János, kellemes és biztonságos utat kívánunk! 

Bővebben

Ismét D&B AAA minősítést kaptunk

2024. július 8.

Büszkén jelentjük, hogy pénzügyi mutatóink alapján idén is kiérdemeltük a pénzügyileg legstabilabb cégeknek járó AAA tanúsítványt a Dun & Bradstreet-től! Ez az elismerés megerősíti, hogy a K&V a legmegbízhatóbb vállalatok közé tartozik. Cégünk pénzügyi stabilitása kiemelkedő, és az alacsony fizetésképtelenségi valószínűség azt jelenti, hogy üzleti partnereink biztosak lehetnek benne: a K&V időben és megbízhatóan teljesíti pénzügyi kötelezettségeit.

Bővebben

ESG "jó gyakorlatok" előadás

2024. június 28.

Büszkeség számunkra, hogy ESG-szakértő kollégánk, Belkovics Anikó, meghívást kapott a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától, hogy bemutassa cégünk legjobb gyakorlatait a témában.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - állatkert festés

2024. június 19.

Jó melegben és még jobb hangulatban telt a kedd délutánunk, amikor is a K&V kilenc lelkes munkatársa ecsetet ragadott, és újjávarázsolta a Gyöngyösi Állatkert megkopott kerítéseit. Ügyeskedéseinket lelkesen nyugtázta minden négylábú, szőrös, illetve tollas vagy éppen pikkelyes állatkert-lakó , így a "35 év, 35 jótett"-akciónk legújabb bevetése is sikerrel zárult.

Bővebben

IRU diplomát kaptak gépkocsivezetőink

2024. június 3.

Június 1-jén Budapesten a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete átadta az IRU diplomákat.

Bővebben