Megosztás:

Szervizbővítés Cégünknél

2024. március 25.

A K&V szervizkapacitásának bővítése: új mérföldkő a járműjavításban

Az elmúlt hónapokban zajló telephelyi építkezésünk a befejezéséhez közelít: a gyöngyösi járműjavító műhelyünk jelentős bővítésen és korszerűsítésen ment keresztül, amely új dimenziókat nyit a K&V szervizelési kapacitásában. A közel 400 m²-es területnöveléssel a műhely immár 1850 m²-en üzemelhet: itt történik járműveink műszaki karbantartása és javítása, professzionális tisztítása és műszaki vizsgáztatása.

A bővítés magában foglalja 5 új beltéri vontatójavító állomás kiépítését, melynek következtében impozáns hosszúságú, 38 méteres szerelőaknákkal büszkélkedhetünk. Ez a fejlesztés azt jelenti, hogy aknánként akár négy vontató is elfér egymás mögött döntött fülkével, vagy két komplett járműszerelvény, esetleg két 55 fős autóbusz és egy további vontató.

A fejlesztés során nem csak a munkaterület bővült, hanem a dolgozói környezet is megújult. A szervizmenedzsment új, modern irodahelyiséget kapott, emellett egy kellemes étkezőhelyiséget is átadtunk a szervizben dolgozóknak. Az alkatrészraktár területét megdupláztuk, és tárhelyszintű raktározást vezettünk be. Az alkatrészraktár irodahelyisége is tágasabbá vált és új bútorzatot kapott.

A szerviz területének biztonságát egy átfogó, teljes szervizterületet belátó kamerarendszerrel erősítettük meg. Energiahatékony LED lámpatestekkel modernizáltuk a világítást, valamint a fűtési rendszert is korszerűsítettük, amellyel így minden eddiginél hatékonyabban, kevesebb energia felhasználásával tudjuk fűteni a megnövelt területet.

A kibővült szervizterületnek köszönhetően műszakonként egyszerre 16 szakemberünk tud dolgozni a műhelyben, biztosítva járműveink gyors és kimagasló színvonalú karbantartását.

A gyöngyösi telephelyünket érintő bővítés és korszerűsítés fontos pillanat a K&V történetében, továbbfejlesztett szervizünkkel ugyanis nem csupán a jelen igényeit elégíthetjük ki, hanem a jövő kihívásaira is felkészülünk, hogy megbízóinknak minden körülmények között fennakadásoktól mentes, kiváló minőségű fuvarozási szolgáltatást nyújthassunk.

Vissza

 

Aktuális híreink

35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

2024. április 10.

Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

Bővebben

ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

2024. április 3.

A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

Bővebben

MagyarBrands díjat vehettük át

2024. március 28.

Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - Önkéntesen a kutyákért

2024. március 26.

Az idénre vállalt 35 év - 35 jótett sorozatunk legújabb állomásaként kollégáink szombat délelőtt az Ebrendészet Gyöngyös munkáját segítették önkéntesként kutyafürdetéssel, szárítással és szállítással, valamint információátadással az örökbefogadható kutyusokra vonatkozóan a Mátra Művelődési Központ előtt megrendezett Húsvétváró programon.

Bővebben

Szervizbővítés Cégünknél

2024. március 25.

A K&V szervizkapacitásának bővítése: új mérföldkő a járműjavításban

Bővebben

Logisztikai Park minősítést kaptunk

2024. március 13.

Nagy örömmel jelentjük, hogy a K&V múlt héten csütörtökön hivatalosan is Logisztikai Park minősítést kapott! Ez a megtisztelő cím Nagy Márton aláírásával került hozzánk, és Dr. Nagy Ádám iparügyekért felelős helyettes-államtitkár, valamint Fülöp Zsolt, az Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége elnöke adta át a Nemzetgazdasági Minisztérium részéről.

Bővebben