Megosztás:

KRESZ megújítása

2024. március 4.

Közlekedésszakmai fórumot tartottak február közepén a KRESZ megújításáról

A KRESZ felülvizsgálata és módosítása szükséges a változások lekövetésére és a biztonságos közlekedés biztosítása céljából.

Fókuszban van:

 - Mikromobilitás
 - Autós közlekedés
 - Jogosítványszerzés
 - Kerékpáros közlekedés

A KRESZ-módosítás várhatóan két lépcsőben zajlik majd:

  • első körben a mikromobilitási eszközökre (így az elektromos rollerekre) vonatkozó módosítások jelennek meg,
  • majd az év vége előtt várható egy átfogó módosítás a jelenleg érvényben lévő KRESZ-hez.

Forrás: https://24.hu/belfold/2024/02/24/kresz-megujitas-2024-szakmai-szervezetek-velemeny-autoklub-kerekparosklub-eletktromos-roller-jogositvany/?utm_source=Forbes+Espresso+h%C3%ADrlev%C3%A9l&utm_campaign=76460ca8ab-EMAIL_CAMPAIGN_5_19_2021_13_48_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_5d6f550842-76460ca8ab-57910042&ct=t(N_COPY_01)

 

Vissza

 

Aktuális híreink

Új cégautót adtunk át

2024. július 15.

Múlt héten Simon János értékesítési menedzser kollégánk átvette új cégautóját, amely már a K&V új, szemet gyönyörködtető piros színét és megújult logóját viseli. Az autóátadásban Papp Norbert, a Renault Shick-R Kft. értékesítési vezetője segédkezett Az új autó nemcsak a K&V kiválóság iránt elkötelezettségét tükrözi, hanem összhangban áll a márkánk friss és dinamikus értékeivel is. Gratulálunk, János, kellemes és biztonságos utat kívánunk! 

Bővebben

Ismét D&B AAA minősítést kaptunk

2024. július 8.

Büszkén jelentjük, hogy pénzügyi mutatóink alapján idén is kiérdemeltük a pénzügyileg legstabilabb cégeknek járó AAA tanúsítványt a Dun & Bradstreet-től! Ez az elismerés megerősíti, hogy a K&V a legmegbízhatóbb vállalatok közé tartozik. Cégünk pénzügyi stabilitása kiemelkedő, és az alacsony fizetésképtelenségi valószínűség azt jelenti, hogy üzleti partnereink biztosak lehetnek benne: a K&V időben és megbízhatóan teljesíti pénzügyi kötelezettségeit.

Bővebben

ESG "jó gyakorlatok" előadás

2024. június 28.

Büszkeség számunkra, hogy ESG-szakértő kollégánk, Belkovics Anikó, meghívást kapott a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától, hogy bemutassa cégünk legjobb gyakorlatait a témában.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - állatkert festés

2024. június 19.

Jó melegben és még jobb hangulatban telt a kedd délutánunk, amikor is a K&V kilenc lelkes munkatársa ecsetet ragadott, és újjávarázsolta a Gyöngyösi Állatkert megkopott kerítéseit. Ügyeskedéseinket lelkesen nyugtázta minden négylábú, szőrös, illetve tollas vagy éppen pikkelyes állatkert-lakó , így a "35 év, 35 jótett"-akciónk legújabb bevetése is sikerrel zárult.

Bővebben

IRU diplomát kaptak gépkocsivezetőink

2024. június 3.

Június 1-jén Budapesten a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete átadta az IRU diplomákat.

Bővebben

Sikeres HACCP felülvizsgálat

2024. május 28.

A K&V háza táján mindig történik valami. Múlt héten, május 22-én ismét sikeresen lezajlott a HACCP rendszerünk felülvizsgálata!

Bővebben