Megosztás:

K&V Mikuláskamion Rajzpályázat Díjkiosztó

2023. december 5.

December 3-án Advent első vasárnapjának ünnepi varázsában került sor a K&V Mikuláskamion Rajzpályázat díjátadójára, a gyöngyösi Belváros téren. 

 
A hideg időjárás ellenére igen sokan voltak kíváncsiak az eseményre, és lelkes tapsvihar fogadta mind a 34 iskoláskorú díjazottat, miközben a színpadon található LED-falon a nyertes rajzok is bemutatásra kerültek - immár egy-egy K&V kamion ponyvájára retusálva. A díjak átadását Varga Bálint ügyvezetőnk vezette fel egy beszéddel, amelyben elmondta, mennyire meghatotta a K&V minden dolgozóját az a szeretet és lelkesedés, amivel a beküldött több mint 400 pályázat készült. Ezek mindegyike különleges alkotás, így roppant nehéz volt kiválasztani közülük az összesen 6 korcsoport 3-3 helyezettjét - olyannyira, hogy nem is sikerült megállnunk a tervezett 18 helyezésnél, így végül 34 rajzot tüntettünk ki díjjal, melyek itt tekinthetők meg: https://tinyurl.com/mikulaskamion 
A díjazott gyerekeket a helyezésük függvényében iPaddel, Fuji Instax kamerával, családi mozijegy-utalvánnyal, plüsskamionnal, illetve BoriMami-utalvánnyal jutalmaztuk.
Ezúton is köszünjük minden kicsinek és tininek, aki rajzával elindult pályázatunkon, óriási öröm és megtiszteltetés volt számunkra ennyi szívmelengető alkotásban gyönyörködni.
Vissza

 

Aktuális híreink

Jótékonysági gyűjtést támogatunk

2024. február 13.

A K&V idén is fuvarozási szolgáltatásával támogatja a HE-DO B. Braun Gyöngyös NB I.-es kézilabdacsapat és a Mátra Lions Club által szervezett jótékonysági gyűjtést. A kezdeményezés célja, hogy segítséget nyújtsunk Gyöngyös és környékén élő rászorulóknak. 

Bővebben

Behaviour magazin megjelenés

2024. január 25.

Izgalmas hírrel szolgálhatunk: megjelent a Behaviour magazin januári lapszáma, amelyben a logisztika és szállítmányozás kapott kiemelt fókuszt, így örömmel mondtunk igent a megkeresésre és a megjelenésre. 

Bővebben

Heves Vármegyei TOP50-ben Cégünk

2024. január 19.

Tegnap részt vettünk a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó rendezvényén, ahol a régió legdinamikusabban fejlődő vállalatai gyűltek össze.

Bővebben

Inspiráló évindítás a K&V-nél

2024. január 8.

Vendégül láttuk az egri Andrássy György Katolikus Közgazdasági Technikum logisztikai technikus tanulóit! 

Bővebben

Véradással kezdtük az évet

2024. január 5.

Különleges módon indítottuk az új évet a gyöngyösi telephelyünkön: január 4-én véradást szerveztünk!

Bővebben

Boldog Új Évet kíván mindenkinek a K&V!

2024. január 3.

Ez az év különleges számunkra, ugyanis 2024-ben ünnepeljük családi vállalatunk alapításának 35. évfordulóját.

Bővebben