Megosztás:

Belföldi fuvarozás üzletágunk

2023. november 22.

A K&V négy alapvető üzletágra építi tevékenységét, amelyek között a belföldi fuvarozás fontos szerepet kap: ez a szektor szorosan összefonódik nemzetközi fuvarozási szolgáltatásunkkal, valamint innovatív raktárainkkal, melyekkel így egy integrált logisztikai hálózatot alkot megbízó partnereink legnagyobb megelégedésére.

Az idei évben ezidáig 12.000 belföldi fuvarfeladatot teljesítettünk, ami 2 millió megtett kilométert jelent. Ügyfélportfóliónkban a gyógyszeripari, valamint FMCG területen tevékenykedő cégek mellett autóipari beszállítók, sőt építőiparban tevékenykedő vállalatok is megtalálhatók. A fuvarozási iparág dinamikus változásait lekövetve folyamatosan igyekszünk alkalmazkodni a piaci körülményekhez, egyrészt a kiadások és ezen belül a szervizköltségeink optimalizálásával, másrészt a fenntarthatóság irányában ható módszerek és eszközök alkalmazásával. Eco-driving programunk részeként minden egyes gépjárművezetőnket folyamatosan képezzük, hogy vezetésüket hatékonyabbá és környezettudatosabbá tegyük. Kiemelt figyelmet fordítunk motiválásukra és megtartásukra is, hiszen ők képezik vállalatunk gerincét.

Az innováció és a fenntartható fejlődés jegyében rendszeres tesztelünk elektromos szállítási megoldásokat, amelyek a jövő fuvarozási trendjeit tükrözik: nemrégiben egy elektromos Volvo teherautót állítottunk szolgálatba egyik partnerünk számára. Ezen tesztek célja a környezeti hatások minimalizálása és a fenntartható üzleti megoldások kialakítása. Alacsony átlagéletkorú járműparkunk nemcsak technológia és kényelem szempontjából számít modernnek, környezetvédelmi szempontból is teljesíti az EURO VI normákat. Flottánkban a nyerges szerelvények mellett kisebb teherautók, valamint speciális felépítésű járművek is megtalálhatók, melyek lehetővé teszik, hogy a raktározási és szállítási folyamatokat a lehető legnagyobb hatékonysággal végezzük. Mindezek köré fonódik speciális diszpécser-szolgálatunk, amely a belföldi és nemzetközi fuvarozási igényeket dedikált kapcsolattartókkal szolgálja ki 0-24 órás elérhetőségben.

A K&V évtizedek óta arról ismert, hogy logisztikai szolgáltatások terén nagyon magas színvonalat képvisel. Nem véletlen a szlogenünk: “Business class a logisztikában”. Ennek értelmében maximális odaadással és profizmussal bonyolítjuk le a ránk bízott fuvar- és raktározási feladatokat, hogy megbízóink árui mindig tökéletes állapotban és a vállalt határidőre megérkezzenek. Felkészültségünk okán képesek vagyunk alkalmazkodni nagy volumenű és gyors reagálást igénylő fuvarozási igényekhez is. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk partnereinek. Az egyedi igényekre való odafigyelés és rugalmas megoldásaink lehetővé teszik, hogy speciális kéréseket is kielégíthessünk. Különleges yard szerviz szolgáltatásunk révén gyártó megrendelőinknek lehetősége nyílik a készárut közvetlen szállítójárműre rakodni, amely jelentős anyagmozgatási és raktározási költség-megtakarítást eredményez.

A K&V és ezen belül a Belföldi Fuvarozási Üzletág elkötelezett az iránt, hogy ügyfeleink számára kiváló minőségű, hatékony és megbízható logisztikai megoldásokat nyújtson. Célunk, hogy folyamatos fejlesztésekkel és innovációkkal nemcsak megfeleljünk a piaci elvárásoknak, hanem azt meghaladó,
trendteremtő szolgáltatásokat kínáljunk. Szakértelmünk és több mint három évtizedes tapasztalatunk révén büszkén állíthatjuk, hogy a K&V nem csupán egy fuvarozó cég, hanem egy precíz és mindenkor megbízható partner a logisztika világában, ahol minden egyes szállítmány kiváló gondoskodás által
övezve ér célba.

Vissza

 

Aktuális híreink

Jótékonysági gyűjtést támogatunk

2024. február 13.

A K&V idén is fuvarozási szolgáltatásával támogatja a HE-DO B. Braun Gyöngyös NB I.-es kézilabdacsapat és a Mátra Lions Club által szervezett jótékonysági gyűjtést. A kezdeményezés célja, hogy segítséget nyújtsunk Gyöngyös és környékén élő rászorulóknak. 

Bővebben

Behaviour magazin megjelenés

2024. január 25.

Izgalmas hírrel szolgálhatunk: megjelent a Behaviour magazin januári lapszáma, amelyben a logisztika és szállítmányozás kapott kiemelt fókuszt, így örömmel mondtunk igent a megkeresésre és a megjelenésre. 

Bővebben

Heves Vármegyei TOP50-ben Cégünk

2024. január 19.

Tegnap részt vettünk a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó rendezvényén, ahol a régió legdinamikusabban fejlődő vállalatai gyűltek össze.

Bővebben

Inspiráló évindítás a K&V-nél

2024. január 8.

Vendégül láttuk az egri Andrássy György Katolikus Közgazdasági Technikum logisztikai technikus tanulóit! 

Bővebben

Véradással kezdtük az évet

2024. január 5.

Különleges módon indítottuk az új évet a gyöngyösi telephelyünkön: január 4-én véradást szerveztünk!

Bővebben

Boldog Új Évet kíván mindenkinek a K&V!

2024. január 3.

Ez az év különleges számunkra, ugyanis 2024-ben ünnepeljük családi vállalatunk alapításának 35. évfordulóját.

Bővebben