Megosztás:

Az út, ami összeköt

2023. november 9.

Bemutatkozik a K&V Személyszállítás Üzletága 

 
A K&V személyszállítási üzletága nem csupán autóbuszok sorát jelenti, hanem egy mozgó közösséget, amely nap mint nap többezer embert köt össze rendszeres vagy eseti úticéljaikkal. A K&V buszai az ország számos régiójában már kora hajnaltól úton vannak, hogy gyári dolgozókat, iskolásokat és minden utast biztonságban, kényelemben és legfőképpen időben célba juttassanak. 
Minden műszakváltáskor 70 autóbuszunk közel 2.500 főt szállít munkahelyére, illetve onnan haza. Ez a szám naponta összesen mintegy 8.000 embert jelent, akik a K&V szolgáltatásainak köszönhetően érik el úticéljukat. Legrövidebb járatunk mindössze 6,5 kilométeres, míg a leghosszabb 185 kilométert ölel fel, ami jól bizonyítja, hogy a K&V mindenféle utazási igényre kiterjedő megoldásokat kínál az ország bármely pontján.
 
Az ország bármely pontján?
Így van. A K&V személyszállítási szolgáltatása nem ismer város- vagy megyehatárokat: az ország bármely részén tudunk járatokat üzemeltetni. A technikai hátteret regionális partnereink biztosítják, akikkel együttműködve gondoskodunk a járművek szervizeléséről és tisztántartásáról, így biztosítva a magas színvonalú szolgáltatást még a legtávolibb megyékben is. Közel száz járművet számláló autóbuszflottánkból egyszerre akár 80 busz is úton lehet. Az éppen szolgálaton kívüli járműveinket járataink folyamatossága és zökkenőmentessége érdekében helyettesítő vagy kiegészítő járatként alkalmazzuk, illetve eseti megbízásokat teljesítenek. A rendszeres karbantartás és a különböző méretű járművek kínálata lehetővé teszi, hogy minden utazási igényt kielégítsünk, legyen szó akár néhány kilométerről, akár országos útvonalakról.
 
Száz busznyi kényelem
A K&V új és újszerű járművekből álló, tisztán tartott és gondosan szervizelt autóbuszflottája - tapasztalt sofőrjeink keze alatt - a legnagyobb biztonságban juttatja célba az utasokat.
A száz modern, különböző méretű autóbusz olyan magasszintű kényelmi funkciókkal varázsolja kellemessé a dolgozók és tanulók mindennapi ingázását, mint a wi-fi vagy éppen a távolról nyomon követhető hőmérsékletfigyelő rendszerek, melyek a mindenkor kellemes utazási klímáról gondoskodnak. Vállalati ügyfeleink igényei alapján járműveink utasszámlálóval, valamint tájékoztatásra, szórakoztatásra, illetve reklámcélra is alkalmas LCD kijelzőkkel felszerelten is elérhetők. Apropó, reklám: buszaink belső és külső felületeit megbízóink saját hirdetéseik elhelyezésére is használhatják, még hatékonyabbá téve pl. munkaerőtoborzó kampányaikat. 
 
Az utazás rugalmassága és sokszínűsége
0-24 órás diszpécserszolgálatunk nem csupán panaszkezelésben, hanem problémamegoldásban is elsőrangú. Kollégáink ugyanis mindent megtesznek, hogy egyetlen dolgozó se késsen el a munkahelyéről, bármilyen későn is ébredt, és a járatok is mindig időben érkezzenek. Ha egy kulcsfontosságú munkatárs lekésné az általunk üzemeltetett dolgozói járatot, gyorsreagálású szolgálatunk azonnal útnak indít egy kisbuszt, hogy az illető időben az üzembe érkezhessen.
A K&V nem csupán a munkába járásban nyújt segítséget. A dolgozói járatok mellett iskolásokat szállítunk rendszeres járatként oktatási intézményekbe, valamint alkalomszerűen tanulmányi kirándulásokra, versenyekre és sporteseményekre. Ezen kívül különjáratokat biztosítunk nagyobb vagy akár csak pár fős csoportok számára, így például reptéri- és szállodai transzfereket is készséggel vállalunk extra kényelmi felszereltségű járművekkel.
A jövő útjain
A szolgáltatásaink magas színvonalának fenntartása érdekében személyszállításban használatos járműveink havonta közel 90.000 liter üzemanyagot fogyasztanak el. Célunk, hogy ez a mennyiség úgy csökkenjen, hogy közben az elérhető járataink és ülőhelyek száma folyamatosan növekedjen, ezért folyamatosan keresünk olyan alternatív megoldásokat, mint az elektromos és hibrid buszok, amelyekkel csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat.
A K&V elkötelezettsége vitathatatlan a fenntarthatóság és az innováció iránt: az elektromos buszok tesztelése és tervezett bevezetése nem csak a környezetvédelmi szempontokat helyezi előtérbe, hanem cégünk innovatív szellemét is tükrözi, miközben továbbra is prémium szolgáltatást nyújthatunk.
 
A K&V személyszállítása jóval több mint egy szolgáltatás; ügyfeleink megbízható és előrelátó partnerként támaszkodhatnank ránk a napi logisztikai kihívásokban. A munkába érkezés pontossága, járataink megbízhatósága és rugalmassága mind azt a célt szolgálják, hogy megbízóink vállalatai és intézményei zavartalanul, kiszámíthatóan működhessenek.
Vissza

 

Aktuális híreink

K&V Mikuláskamion Rajzpályázat Díjkiosztó

2023. december 5.

December 3-án Advent első vasárnapjának ünnepi varázsában került sor a K&V Mikuláskamion Rajzpályázat díjátadójára, a gyöngyösi Belváros téren. 

Bővebben

Belföldi fuvarozás üzletágunk

2023. november 22.

A K&V négy alapvető üzletágra építi tevékenységét, amelyek között a belföldi fuvarozás fontos szerepet kap: ez a szektor szorosan összefonódik nemzetközi fuvarozási szolgáltatásunkkal, valamint innovatív raktárainkkal, melyekkel így egy integrált logisztikai hálózatot alkot megbízó partnereink legnagyobb megelégedésére.

Bővebben

Energiahatékonyság cégünknél

2023. november 15.

A K&V hosszú ideje elkötelezetten igyekszik csökkenteni karbonlábnyomát, hogy kevésbé terheljük a környezetünket. Fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink, unokáink egy élhetőbb világban nőjenek fel, és segítsünk munkatársainknak az energiaválság idején is spórolni, anélkül hogy otthonuk kellemetlenül hideg vagy túl meleg lenne.

Bővebben

Az út, ami összeköt

2023. november 9.

Bemutatkozik a K&V Személyszállítás Üzletága 

Bővebben

Pályaorientációs nap Cégünknél

2023. november 3.

Múlt héten a gyöngyösi Arany János Általános Iskola 6. osztályos tanulói látogattak el hozzánk a Pályaorientációs nap keretében.

Bővebben

Elektromos Volvo járművet teszteltünk

2023. október 27.

Újabb, izgalmas fejezethez érkeztünk a K&V fenntarthatósági törekvéseiben: tegnap egy Volvo FL100% elektromos hajtású, 16 tonnás tehergépjárművet vettünk át egy hónapos tesztelésre a Volvo Hungária Kft-től.

Bővebben