Megosztás:

Dun & Bradstreet AAA taúsítványt kapott Cégünk

2023. július 11.

Örömmel tudatjuk, hogy a K&V az idén is megkapta a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványát!  

Ez az elismerés a pénzügyi stabilitásunkat és üzleti megbízhatóságunkat jelzi, tehát azt, hogy üzleti partnereink számára rendkívül alacsony a velünk köttetett üzletek, megbízások kockázata. A Dun & Bradstreet AAA minősítése egy független, nemzetközi szakértő által elismert tanúsítvány, amely évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján a világ minden táján. Az AAA minősítés büszkeséggel tölt el minket, hiszen azt jelzi, hogy jó úton járunk cégünk fejlesztésében. Nem csupán a jelenlegi stabilitásunkat mutatja, hanem azt is, hogy a jövőben is pénzügyileg stabil szereplőnek számítunk. Köszönjük üzleti partnereink támogatását és bizalmát! Továbbra is elkötelezettek vagyunk a megbízásaink hibátlan teljesítése, és a kimagasló színvonalú logisztikai szolgáltatások nyújtása iránt. 

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • Ismét AAA tanúsítványt kapott Cégünk
 • Ismét Bisnode AAA tanúsítványt kapott a K és V Kft.
 • Újra Bisnode AAA tanúsítványt kapott a K és V Kft.
 •  

  Aktuális híreink

  2023-ban is MagyarBrands díjas a K&V

  2023. szeptember 22.

  Örömmel jelentjük be, hogy a K&V Logistics Solutions idén is elnyerte a prestízsértékű MagyarBrands díjat, és ezzel a hazai üzleti TOP márkák egyikeként van elismerve! 

  Bővebben

  Új DAF XG vontatók érkeztek

  2023. szeptember 15.

  Ebben az évben már 40 nyergesvontatónkat cseréltük le új, innovatív DAF XG modellre, mely 2022-ben elnyerte az „Év Nemzetközi Tehergépkocsija” díjat. E lépéssel nemcsak a legmodernebb technológia mellett tettük le voksunkat, hanem ismét kifejeztük elkötelezettségünket a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránt. 

  Bővebben

  KRONE Profi Liner ponyvás félpótkocsikkal bővül a K&V flottája

  2023. szeptember 5.

  Szeptemberben kerül átvételre Németországban a KRONE gyárban 17 db új félpótkocsi. A járművek még ebben a hónapban üzembe helyezésre kerülnek növelve a fuvarozási kapacitást és a vevői elégedettséget.

  Bővebben

  Különleges szülinapot ünneplünk!

  2023. augusztus 21.

  Egy évvel ezelőtt, augusztus 17-én helyeztük el ugyanis az első raklapot az új, fóti raktárunkban, így büszkén ünnepeljük az első évfordulónkat!

  Bővebben

  Ismét célba ért az élelmiszeradomány

  2023. augusztus 18.

  Örömmel tudatjuk, hogy az Élelmiszerbankos szállítmányunk a napokban megérkezett Nyírpilisbe és Tarnabodra!

  Bővebben

  IVECO E-WAY elektromos buszt teszteltünk

  2023. augusztus 9.

  Az elmúlt pár napban nagyot fordult velünk a világ a tesztelésre kapott IVECO E-WAY elektromos autóbusz ugyanis fénysebességgel belopta magát a szívünkbe.

  Bővebben