Megosztás:

Dun & Bradstreet AAA taúsítványt kapott Cégünk

2023. július 11.

Örömmel tudatjuk, hogy a K&V az idén is megkapta a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványát!  

Ez az elismerés a pénzügyi stabilitásunkat és üzleti megbízhatóságunkat jelzi, tehát azt, hogy üzleti partnereink számára rendkívül alacsony a velünk köttetett üzletek, megbízások kockázata. A Dun & Bradstreet AAA minősítése egy független, nemzetközi szakértő által elismert tanúsítvány, amely évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján a világ minden táján. Az AAA minősítés büszkeséggel tölt el minket, hiszen azt jelzi, hogy jó úton járunk cégünk fejlesztésében. Nem csupán a jelenlegi stabilitásunkat mutatja, hanem azt is, hogy a jövőben is pénzügyileg stabil szereplőnek számítunk. Köszönjük üzleti partnereink támogatását és bizalmát! Továbbra is elkötelezettek vagyunk a megbízásaink hibátlan teljesítése, és a kimagasló színvonalú logisztikai szolgáltatások nyújtása iránt. 

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • Ismét AAA tanúsítványt kapott Cégünk
 • Ismét Bisnode AAA tanúsítványt kapott a K és V Kft.
 • Újra Bisnode AAA tanúsítványt kapott a K és V Kft.
 •  

  Aktuális híreink

  Behaviour döntőbe jutott Ügyvezetőnk

  2024. február 22.

  Az a hatalmas megtiszteltetés ért minket, hogy Ügyvezetőnk bejutott a Behaviour Magazin által szervezett „Az év cégvezetője” verseny döntőjébe. Ez a jelölés nem csupán személyes elismerést jelent, hanem a K&V által az elmúlt években végzett munka megbecsülését is.

  Bővebben

  Jótékonysági gyűjtést támogatunk

  2024. február 13.

  A K&V idén is fuvarozási szolgáltatásával támogatja a HE-DO B. Braun Gyöngyös NB I.-es kézilabdacsapat és a Mátra Lions Club által szervezett jótékonysági gyűjtést. A kezdeményezés célja, hogy segítséget nyújtsunk Gyöngyös és környékén élő rászorulóknak. 

  Bővebben

  Behaviour magazin megjelenés

  2024. január 25.

  Izgalmas hírrel szolgálhatunk: megjelent a Behaviour magazin januári lapszáma, amelyben a logisztika és szállítmányozás kapott kiemelt fókuszt, így örömmel mondtunk igent a megkeresésre és a megjelenésre. 

  Bővebben

  Heves Vármegyei TOP50-ben Cégünk

  2024. január 19.

  Tegnap részt vettünk a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó rendezvényén, ahol a régió legdinamikusabban fejlődő vállalatai gyűltek össze.

  Bővebben

  Inspiráló évindítás a K&V-nél

  2024. január 8.

  Vendégül láttuk az egri Andrássy György Katolikus Közgazdasági Technikum logisztikai technikus tanulóit! 

  Bővebben

  Véradással kezdtük az évet

  2024. január 5.

  Különleges módon indítottuk az új évet a gyöngyösi telephelyünkön: január 4-én véradást szerveztünk!

  Bővebben