Megosztás:

CSR Hungary Díjat kapott a K és V Kft.

2018. december 12.

2018. november 30-án, a Magyar Külkereskedelmi Bank székházában vettük át a Magyar Üzleti Felelősség Díjat. Az ünnepélyes Díjátadót Dr. György László, a gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár nyitotta meg.

Az Üzleti Felelősség Díj Programjának magja a 2 éves önkéntes védjegyhasználat, ami jelzi a védjegyhasználók kiemelkedő fenntarthatósági és CSR kezdeményezéseit érintettjei számára, legyen az a beszállító, legyen az a fogyasztó, legyen az a munkavállaló. A felelős és fenntartható üzletvezetésnek éppen adott helyen, helyben kell példát mutatnia, hisz ezzel tud hozzájárulni a mindennapok gyakorlatában, az itt élők magasabb életminőségéhez,
jólétéhez. A lokális kezdeményezések pedig alulról építkezve az egész világ fenntartható jövőjét tudják így biztosítani. E rendszerben az üzlet, a márka (a vállalkozás) olyan értéket képvisel, mely markánsan befolyásolja az emberek gondolkodásmódját a mindennapi életben, a CSR aspektusából. A 2007-ben alapított Magyar Üzleti Felelősség díja ezt az alapelvet támogatja és ösztönzi azt Magyarországon.

 

Vissza
Kapcsolódó anyagok
  • Átvettük a Superbrands díjat
  • Ismét MagyarBrands díjas a K és V Kft.
  •  

    Aktuális híreink

    Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

    2024. április 17.

    Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

    Bővebben

    35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

    2024. április 10.

    Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

    Bővebben

    ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

    2024. április 3.

    A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

    Bővebben

    MagyarBrands díjat vehettük át

    2024. március 28.

    Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

    Bővebben

    35 év 35 jócselekedet - Önkéntesen a kutyákért

    2024. március 26.

    Az idénre vállalt 35 év - 35 jótett sorozatunk legújabb állomásaként kollégáink szombat délelőtt az Ebrendészet Gyöngyös munkáját segítették önkéntesként kutyafürdetéssel, szárítással és szállítással, valamint információátadással az örökbefogadható kutyusokra vonatkozóan a Mátra Művelődési Központ előtt megrendezett Húsvétváró programon.

    Bővebben

    Szervizbővítés Cégünknél

    2024. március 25.

    A K&V szervizkapacitásának bővítése: új mérföldkő a járműjavításban

    Bővebben