Megosztás:

M4: Az év végén kezdődhet a kivitelezés az M0 és Cegléd között

2016. június 13.

A 4. számú főút az Alföld első számú közlekedési tengelye, ezért az M4 gyorsforgalmi út megvalósítása kiemelt fontosságú. A települések elkerülésével és a jelenlegi 2×1 sávos út 2×2 sávos gyorsforgalmi úttá történő kiépítésével az áthaladó tranzitforgalom biztonságosabb és gyorsabb levezetése érhető el.

A Szolnok jobb elérhetőségét szolgáló gyorsforgalmi úti kapcsolatot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a NIF Zrt. több ütemben valósítja meg, a napokban megjelent az M4 gyorsforgalmi út M0–Cegléd közötti szakasz tervezésére és kivitelezésére vonatkozó közbeszerzési eljárás. Eredményes közbeszerzés esetén a 44,3 km hosszú szakasz építése év végén előkészületi munkákkal megkezdődhet.

A kivitelezés két szakaszban valósul meg: Üllő és Albertirsa között közel 30 km hosszúságban, illetve Albertirsa és Cegléd között 14,3 km-en. A beruházás során a meglévő 2×1 sávos szakaszokat 2×2 sávosra bővítik Albertirsa, Ceglédbercel határán és Ceglédbercel, Cegléd közigazgatási területén. A meglévő 2×2 sávos utat felújítják Ceglédbercel után. Új nyomvonalú, közel 29 km hosszú út épül Üllő, Gyömrő, Péteri, Gomba, Monor, Monorierdő, Pilis és Albertirsa elkerülése érdekében. Az útszakaszon 9 különszintű forgalmi csomópont, 22 műtárgy létesül, melyek közül 3 új felüljáró és 15 új aluljáró. Komplex pihenő épül Cigányszéknél és egy egyszerű pihenő Pilisnél. A 2×2 sávos szakaszon 110 km/h sebességgel lehet majd közlekedni. A kivitelezés hazai központi költségvetési források felhasználásával valósul meg.

Forrás: www.magyarkozlekedes.hu

 

Vissza

 

Aktuális híreink

Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

2024. április 17.

Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

2024. április 10.

Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

Bővebben

ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

2024. április 3.

A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

Bővebben

MagyarBrands díjat vehettük át

2024. március 28.

Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - Önkéntesen a kutyákért

2024. március 26.

Az idénre vállalt 35 év - 35 jótett sorozatunk legújabb állomásaként kollégáink szombat délelőtt az Ebrendészet Gyöngyös munkáját segítették önkéntesként kutyafürdetéssel, szárítással és szállítással, valamint információátadással az örökbefogadható kutyusokra vonatkozóan a Mátra Művelődési Központ előtt megrendezett Húsvétváró programon.

Bővebben

Szervizbővítés Cégünknél

2024. március 25.

A K&V szervizkapacitásának bővítése: új mérföldkő a járműjavításban

Bővebben