Megosztás:

…és jön 2012

2011. december 19.

Minden vég valami új kezdete. Ilyenkor évvége felé mindannyian visszatekintünk az elmúlt időszakra, és értékeljük, mi történt velünk az elmúlt év alatt. Megtesszük szokásos fogadalmainkat, hogy jövőre csak a jót folytatjuk, az összes fölösleges és nem sikerült dologgal meg majd leszámolunk, s ott hagyjuk őket emlékeink között porosodni. Ha visszanézünk 2011-es évünkre, akkor azt biztosan állíthatjuk, hogy meghatározó évvolt a K&V történetében. Fejlődésünknek egy új szakaszát éljük.

2011. úgy kezdődött, mint az összes többi. Már az előző év vége felé elterveztük fejlődésünk irányát és tempóját, meghatároztuk a fő feladatokat, s abban a hitben indultunk neki az idei évnek, hogy tudjuk, mi fog velünk történni. Persze számítottunk váratlan helyzetekre és lehetőségekre, hiszen azt az elmúlt több mint 20 év alatt azt megtanultuk, hogy a tervek arra valók, hogy tudjuk, mihez képest változik a valóság. Azt azonban egyikünk sem tudta elképzelni, hogy a K&V Markazról Gyöngyösre költözik, pontosabban új telephelyet nyitunk, s augusztustól kétlaki életmódot fogunk folytatni.

2011. számunkra a nagy átalakulás éve lett. Mikor először merült fel annak a lehetősége, hogy nyissunk új telephelyet Gyöngyösön, és szállítmányozási tevékenységünket költöztessük az új helyre, tudtuk, hogy ez egy olyan lehetőség, amit meg kell ragadnunk. Azt már tudtuk egy ideje, hogy markazi telephelyünket kinőttük, s hamarosan bővítésre lesz szükségünk, de költözésben nem gondolkodtunk. Ám egyszer csak magától elénk állt a megoldás. Nem mondom, hogy nem szeretünk gyorsan dönteni, de ez olyan horderejű döntés volt, amit alaposan végig kellett gondolnunk, de a döntést sem halogathattuk.

Sosem futamodtunk meg a feladatok elől, így természetesen belevágtunk. A gyöngyösi telephely létrehozása több szempontból is aktuális és hasznos volt. A sztrádáról közelítő kamionok és járművek így kisebb utat tesznek meg, ezzel üzemanyagot spórolnak, munkatársaink kényelmesebb körülmények között, nagyobb térben tudnak dolgozni, új szerviz üzemet is tudunk itt működtetni, s ezzel nyitni tudtunk a lakosság felé is.

A költözés a sok lehetőség mellett sok új feladatott is jelentett. Először a telephelyet saját „arcunkra” formáltuk. Kifestettük az épületeket, kialakítottuk a tevékenységünknek leginkább kényelmes belső tereket, és augusztusban indulhatott a munka. Persze az újat megszokni mindig kell egy kis idő. Mindannyiunk megszokott napirendje megváltozott már csak attól is, hogy máshová indulunk munkába. Van, aki korábban kel emiatt, van, aki 20 perccel többet aludhat.

Az új telephelyen új munkarendet is kialakítottunk. Mára mindannyian megszoktuk az új portaszolgálatot, és lassan már minden új kollégával megismerkedtünk. Akinek ez nem sikerült az elmúlt 3 hónapban, az bepótolhatta ezt a Mikulás ünnepségen, amit munkatársaink szerveztek, hogy egy kicsit kötetlenebb formában is tudjunk találkozni és beszélgetni egymással.

Az idei év a tanulás éve is volt. A fejlődés mindig új feladatokat hoz, s ez új készségeket és új tudást igényel. Úgyhogy mindannyian „beültünk a padba”, és ki-ki a saját feladatának és az elvárásoknak megfelelően fejlesztette nyelvtudását, kommunikációs készségét, vezetési ismereteit. Hiszen csak így tudunk folyamatosan magas szintű, egyre sokrétűbb és újabb szolgáltatásokat nyújtani partnereinknek

Az idei év nagy lépést jelentett a K&V Kft. történetében. Ezt tükrözi megújult arculatunk is. Hiszen ahogy visszatekintünk az elmúlt 22 évre, azt látjuk, hogy folyamatosan haladtunk előre céljaink felé. S ezt a folyamatos fejlődést és haladást tartjuk cégünk fő jellemzőjének.

A 2011-es év nemcsak egy újabb lépés a megkezdett úton, de a kezdete is egy hosszú távú megújulási folyamatnak.

Köszönjük, hogy idén is velünk tartottak! Reméljük, hogy a következő 2012-es évben is együtt dolgozhatunk, és részesei lehetünk az Ön sikereinek!

Kívánunk sikerekben és boldog gazdag Új Évet!

a K&V Kft. munkatársai

Vissza

 

Aktuális híreink

Arculatváltás a K és V Kft-nél

2024. április 24.

A tegnapi napon a 35 éves K&V Logistic Solutions megmutatta, hogyan néz ki közel 500 lóerő a márka megújult arculati színeibe és logójába öltöztetve. Egy izgalmas belső esemény keretében lepleztük le ugyanis új, tűzpiros színű DAF XG vontatóinkat, amelyek már az új arculati jegyeket viselik.

Bővebben

Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

2024. április 17.

Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

2024. április 10.

Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

Bővebben

ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

2024. április 3.

A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

Bővebben

MagyarBrands díjat vehettük át

2024. március 28.

Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - Önkéntesen a kutyákért

2024. március 26.

Az idénre vállalt 35 év - 35 jótett sorozatunk legújabb állomásaként kollégáink szombat délelőtt az Ebrendészet Gyöngyös munkáját segítették önkéntesként kutyafürdetéssel, szárítással és szállítással, valamint információátadással az örökbefogadható kutyusokra vonatkozóan a Mátra Művelődési Központ előtt megrendezett Húsvétváró programon.

Bővebben