Megosztás:

Mi nekik szurkolunk

2011. december 19.

Gyöngyös és a környéken élők életében mindig fontos szerepet töltött be a kézilabda, mely már a 60-as évektől formálja az itteni közösséget. A Gyöngyösi Kézilabda Klub az NB I-es szereplés mellett az utánpótlás-nevelés Észak-Magyarországi központjává válhat, és így több millió ember életében lehet jelen nemcsak Magyarországon, de Szlovákiában és Ukrajnában élő magyar közösségekben is.

A gyöngyösi kézilabdában néhány éve az amatőr világot felváltotta egy minden tekintetben profi megközelítés. Van egy minden szempontból kifogástalan modern csarnokunk, ami hétről hétre a város főterévé alakul és lehetőséget nyújt a mintegy 1600 ember számára, hogy támogathassa csapatát, valamint időről időre otthont ad a magyar válogatottnak is. A Klubnek megnyílt a lehetősége arra, hogy hosszú ideig olyan pozíciót foglaljon el a magyar és nemzetközi kézilabdázás életében, ami méltó a gyöngyösi kézilabdázás múltjához, és a magyar kézilabdázás jövőjéhez. A BBraun Gyöngyös csapatának nem titkolt szándéka, hogy rövid időn belül az első négy NB1-es csapat közé kerüljön.

A K&V Kft. mindig is fontosnak tartotta a helyi sportélet támogatását, és így különösen büszke rá, hogy már 2 éve segítheti a Gyöngyösi Kézilabda Klubot céljai elérésében, és arany fokozatú támogatóként hozzájárulhat ahhoz, hogy a játékosoknak valóban csak a játékra kelljen koncentrálniuk.

Vissza

 

Aktuális híreink

Arculatváltás a K és V Kft-nél

2024. április 24.

A tegnapi napon a 35 éves K&V Logistic Solutions megmutatta, hogyan néz ki közel 500 lóerő a márka megújult arculati színeibe és logójába öltöztetve. Egy izgalmas belső esemény keretében lepleztük le ugyanis új, tűzpiros színű DAF XG vontatóinkat, amelyek már az új arculati jegyeket viselik.

Bővebben

Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

2024. április 17.

Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

2024. április 10.

Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

Bővebben

ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

2024. április 3.

A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

Bővebben

MagyarBrands díjat vehettük át

2024. március 28.

Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - Önkéntesen a kutyákért

2024. március 26.

Az idénre vállalt 35 év - 35 jótett sorozatunk legújabb állomásaként kollégáink szombat délelőtt az Ebrendészet Gyöngyös munkáját segítették önkéntesként kutyafürdetéssel, szárítással és szállítással, valamint információátadással az örökbefogadható kutyusokra vonatkozóan a Mátra Művelődési Központ előtt megrendezett Húsvétváró programon.

Bővebben