Megosztás:

Hétköznapok box utcája, avagy álmaink valóságos szervize

2011. november 28.

Aki már költözött, az tudja, hogy minden költözés együtt jár a dolgok egyfajta átértékelésével. Nincs ez másképp akkor sem, ha a cég költözik, pontosabban szólva új telephelyre teszi át tevékenységének nagy részét. Nálunk sem történt ez másképp. Már akkor tudtuk, hogy ez a szerviz több lesz, mint a markazi, amikor először megláttuk a gyöngyösi telephelyet. Nem is helyet láttuk, hanem a lehetőséget. A mi hétköznapi boxutcánkat.

Miben különbözik egyik szerviz a másiktól, miért jobb egyik szolgáltató a másiknál? – tettük fel magunknak a kérdést, mikor beköltöztünk Gyöngyösre, és szélesre tártuk a szerviz kapuit a városi nagyközönség előtt. Számunkra természetes, hogy saját szállítmányozási tevékenységünket csak akkor tudjuk pontosan és biztonsággal végezni, ha olyan komoly és profi szakemberekből álló, korszerűen felszerelt szervizzel rendelkezünk, ami biztonságos hátországot jelent saját kamionjaink és gépjárműveink számára. Hiszen természetes, hogy csak olyan járművel engedjük útnak sofőrjeinket, csak olyan autóval indulunk is magunk is útnak, amit folyamatosan ellenőrizünk és karbantartunk. Ki ne hozná szívesen az autóját olyan helyre, ahol profik dolgoznak profik számára?

De mi az, amit mi elvárunk magunktól? Mitől vagyunk mi - nemcsak saját járműveink számára - a hétköznapok boxutcája?

Talán kezdjük a karbantartással! A rendszeresen és jól karbantartott autó biztonságos utazást jelent tulajdonosának, ráadásul sokkal kevesebbet kell szervizbe vinni, ami ugye nem mindegy. A Forma 1-ben sem akkor cserélnek kereket, amikor az már kidurrant, hanem amikor annak ideje van. A szerelők pontosan ismerik az autó állapotát, és összehangolt munkával másodpercek alatt képesek lecserélni a versenyautó mind a 4 kerekét. Tehát, gyorsan, pontosan, összehangoltan, magas szintű jármű- és szakismerettel dolgoznak.

Pontosan ez az, amit mi is nyújtunk partnereinknek, mikor szervizünkbe hozzák autóikat. Mi sem szeretünk várakozni, és szeretjük, ha odafigyelnek az igényeinkre. Ezért kidolgoztunk egy olyan rendszert a járművek fogadására, ami lehetővé teszi, hogy a probléma felismerését követően, a jármű tulajdonosával történő egyeztetés után a legrövidebb időn belül adjuk át a javított vagy vizsgáztatott járművet. Ráadásul hozzánk jöhet a Fiat 500-tól a furgonon át a kamionig bármilyen gépjármű, hiszen szervizünk – saját autóinknak köszönhetően – felkészült mindenfajta jármű karbantartására, javítására és vizsgáztatására felkészült. Ennek köszönhetően bármilyen összetételű flották rendszeres karbantartását és szervizelését is el tudjuk látni.

Azt gondoljuk, szervizünk új lehetőséget jelent Gyöngyös motorizált lakói számára, hogy megtapasztalhassák, hogy dolgoznak a szerelők a boxutcában. Mert ki ne hozná szívesen az autóját egy olyan szervizben, ahová a „nagyok” is járnak! :)

Vissza

 

Aktuális híreink

Arculatváltás a K és V Kft-nél

2024. április 24.

A tegnapi napon a 35 éves K&V Logistic Solutions megmutatta, hogyan néz ki közel 500 lóerő a márka megújult arculati színeibe és logójába öltöztetve. Egy izgalmas belső esemény keretében lepleztük le ugyanis új, tűzpiros színű DAF XG vontatóinkat, amelyek már az új arculati jegyeket viselik.

Bővebben

Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

2024. április 17.

Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

2024. április 10.

Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

Bővebben

ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

2024. április 3.

A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

Bővebben

MagyarBrands díjat vehettük át

2024. március 28.

Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - Önkéntesen a kutyákért

2024. március 26.

Az idénre vállalt 35 év - 35 jótett sorozatunk legújabb állomásaként kollégáink szombat délelőtt az Ebrendészet Gyöngyös munkáját segítették önkéntesként kutyafürdetéssel, szárítással és szállítással, valamint információátadással az örökbefogadható kutyusokra vonatkozóan a Mátra Művelődési Központ előtt megrendezett Húsvétváró programon.

Bővebben